Friday 31 August 2007

hot news: am ales castigatorii!!

Tocmai am incheiat selectia pentru “Canta pe scena cu The Black Eyed Peas”. Avem 5 castigatori: Catalina o sa cante, iar Loredana, Ana Maria, Cezara si Cristi vor dansa.

A fost un concurs foarte foarte strans, sa stiti. Si pentru juriu a fost foarte greu sa decida castigatorii, fapt demonstrat si de nesfarsitele deliberari. Eu as fi vrut sa castige toti, daca era dupa mine, dar BEP nu vor sa fie eclipsati pe scena :)). Inca n-avem filme reprezentative – adica profi :) = de la eveniment, insa iata cateva fragmente. Scuzati miscarile bruste si incadrarile neobisnuite, noi astia de la client service nu ne pricepem decat sa comentam, nu sa facem si chestii practice :))
(filme obtinute prin amabilitatea colegului Dan caruia ii multumim si pe aceasta cale! pentru asta si pentru ca ne-a ajutat sa montam bannerele :)

Cezara aka Cesy, castigatoare:

(sunt ferm convinsa ca fata asta are coloana vertebrala de cauciuc, if any; eu o vedeam din lateral si nu-mi venea sa-mi cred ochilor in ce fel este in stare sa se arcuiasca)

Ana Maria, cea mai buna prietena a lui Cesy, si ea castigatoare:

(aici puteti admira pe langa stilul superenergic al anei si tehnicile super specializate de filmare ale lui dan, probabil se trezise regizorul din el, noroc ca nu l-a tinut mult :))

Claudia, care din pacate n-a fost selectionata :(, dar a inchis spectacolul intr-un mare stil (a fost ultima concurenta care a evoluat):

(mie-mi place de numa' cum sare Claudia, perfect coordonata cu partea de JUMP! din melodie. si nu se vede deloc ca era dupa un drum cu trenul de 6 ore si inca vreo cateva pierdute prin Bucuresti, nu?)

Cristi, castigator dupa proba de departajare:


Cristi mi-a zis ca BEP sunt idolii lui, are acasa un "altar" BEP si nu s-a lasat pana n-a luat cu el unul din standee-urile noastre de carton cu Black Eyed Peas. Cristi, astept poza cu standee-ul in mijlocul altarului :))

Nicoleta a venit din Slatina cu piciorul in ghips, totusi a fost in stare sa danseze (dar mai ales sa cante!)



Cine, eeu in duet cu will.i.am? Ea e Lore si va dansa cu The BEP.


In incheiere, una din cele mai dragutze imagini pe care le avem, Smiley dandu-i un autograf Cristianei, cea mai tanara concurenta. Cristiana implineste 14 ani pe 11 septembrie! A venit din Alba impreuna cu mama ei, ne revedem la concert cand vine si ea cu buletinul :)


Acestea fiind zise, asteptam si filmarile profesioniste ca sa ii vedeti pe toti concurentii. Toti au fost grozavi si pentru noi a fost o placere sa-i cunoastem si abia asteptam sa-i revedem la concert.

Dupa 10 septembrie, castigatorii vor intra in "training camp" cu Smiley si CRBL. Evident ca o sa-i urmarim peste tot, poate mai prindem si noi vreun pas sau vreo miscare de dans (o sa fie foarte tare, abia astept sa ma duc la cursuri de dans si sa spun ca it's my job :)). Si evident ca o sa povestim aici absolut tot ce fac, ce spun si ce cred mini-starurile noastre. you want you want you want more, you've got you've got you've got more!

No comments: