Tuesday 21 August 2007

asta nu vezi la orice concert, da?

in primul rand salutari prietenilor de la metropotam, de unde citam: Carismatici, plini de energie, colorati, agitati, sexy, interesanti (am uitat ceva?), chiar daca uneori versurile sunt slabute [eh acum si voi... nu mai cautati nod in papura :))] - n-are cum sa nu iti placa de ei - sunt absolut fun! Despre Black Eyed Peas e vorba, evident, si daca metropotam zice, asa e. Ca doar ei se duc la toate concertele si evenimentele urbane-culturale-regionale posibile :))

In alta ordine de idei v-o prezentam mai jos pe Fergie cu un live senzational din Manila care s-ar putea sa va trezeasca amintiri mai vechi. Cred ca in toate concertele au astfel de momente live speciale, abia astept sa vad cu ce surprize vin in turneul nostru.

5 comments:

yoz said...

black eyed peas e naspa.

candva erau hiphop acum sunt... sell-out?

Stephen G. said...

Daca asta e live de zile mari...nu vreau sa vad un live nereusit.

Albisi Cornel said...

suna NASPA RAU DE TOT!! nu numa vocea, nu numa instrumentalu', tot....varza....pacat, ca au inceput frumos, ca trupa...

Matei said...

BEP sunt OK, poate putin cam comerciali in ultima vreme..insa e nice ca sosesc in concert la noi.
ps:nice blog :d

Mirtzea $hMy said...

sper ca mi s'a citit commentu de la ultimu post si acum as vrea sa continui ideea. in alta ordine de idei finalistii nu merita...cel putin nu toti! Faptul ca s-au calificat 2 persoane care au interpretat impreuna melodia mi se pare total aiurea si faptul ca nimeni nu a mai indraznit ca sa zic asa sa cante fara melodie ;)..atat am avut de zis...si faptu ca dintre cei calificati...vreo 3 sunt deja cunoscuti pe piata asta e partea a 2-a...multumesc